WIFI antennes

Het ‘Caravan & Camper’ Wi-Fi Pakket is samengesteld uit twee topprodukten van Alfa Netwwork. Beide producten,in combinatie met de handige antennesteun met zuignap, maken het Alfa Network Wi-Fi pakketde ideale oplossing om een beschikbaar Wi-Fi signaal te versterken en het bereik te vergroten.

De set is ideaal in situaties waarin het beschikbare Wi-Fi signaal van matige kwaliteit is of in het geval het Wi-Fi signaal niet vergenoeg reikt. Het pakket is ook een oplossing in het geval het Wi-Fi signaal wel vergenoeg reikt, maar u binnen geen signaal kunt ontvangen door materiaal waarvan uw caravan, camper of boot is gemaakt. Resultaat: een vergroting en verbetering van uw , bereik wat er voor zorgt dat u in en rondom uw caravan, camper of boot zorgeloos gebruik kunt maken van een stabiele internetverbinding. Vanwege de gevoeligheid van de antenne en de kracht van de Wi-Fi adapter is een bereik van enkele kilometers geen uitzondering en zo is de set ook ideaal voor afgelegen plekken in havens of op de campings. Het Alfa Network Wi-Fi pakket bestaat uit de Alfa Network Tube-U(N) USB Wi-Fi adapter, de Alfa Network AOA-2409TF 9dbi outdoor omni-antenne, de Alfa Network R36 3G/Wi-Fi router en een speciale antennesteun met handige zuignap. De zuignapsteun zorgt er voor dat de antenne zowel horizontaal als verticaal op gladde oppervlakten kan worden bevestigd.

Werking

De antenne vangt het externe Wi-Fi signaal op, dit kan zowel een gratis als betaald netwerk zijn. Het signaal wordt vervolgens middels de meegeleverde 5m USb-kabel naar de router getuurd. De router zendt vervolgens het zojuist binnen gekomen signaal draadloos verder naar apparaten die hier toegang tot hebben. Met de router maakt u zo uw eigen hotspot en creëert zo een eigen Wi-Fi netwerk binnen het externe Wi-Fi netwerk. Uw eigen netwerk kunt u een eigen naam geven en beveiligen naar keus. Deze gecreëerde hotspot  functioneert exact hetzelfde als uw Wi-Fi netwerk thuis. Bijkomend voordeel is dat u door de router met meerdere apparaten kunt werken op één account, al dan niet betaald. Het pakket is uitermate geschikt voor tablets, smartphones, laptops, navigatie-apparatuur en alle andere apparaten die gebruik kunnen maken van Wi-Fi. De buitenantenne wordt gevoed middels de USB-kabel, aangesloten op de router. De router kan zowel door 230v (adapter inbegrepen) als door 12v (adapter niet inbegrepen) worden gevoed.

De Alfa Network Tube-U(N) in combinatie met de AOA-2409TF antenne is waterproof en UV-bestendig. Door zijn robuuste ontwerp kan de antenne in weer en wind buiten worden gebruikt, zodat u binnen in uw caravan, camper of boot zorgeloos gebruik kunt maken van het versterkte Wi-Fi signaal.

Het Alfa Network Wi-Fi pakket is uitgebreid getest en positief beoordeel in diverse edities van de KCK, Ontdek Magazine, ANWB online, weblog Campercake en Campinglife Magazine!

Het pakket wordt geleverd inclusief uitgebreide Nederlandstalige handleiding, deze loodst u stap-voor-stap en aan de hand van afbeeldingen door het configuratieproces. Mocht u onverhoopt tegen problemen aanlopen? Geen probleem! wij zij zowel telefonisch als per email goe dte bereiken voor hulp bij installatie en configuratie.

Inhoud pakket:

Alfa Network Tube-U(N) + Alfa Network AOA-2409TF 2.4GHZ 9dbi antenne, incl. 5m USB kabel. Alfa Network R36 3G Wi-Fi  12v router Zuignapbevesteging.

Let op! het is heel belangrijk de meegeleverde handleiding goed te lezen en elke stap zorgvuldig uit te voeren. Wanneer één stap niet op de juiste manier wordt uitgevoerd is het mogelijk dat er geen verbinding kan worden gemaakt.

  • alfa_netwerk_wifi_pakket_slider-cr-600x400
  • 3km bereik in open veld
  • ideaal voor de caravan, camper, boot of vakantiehuisje.